Despre MA’SOF

Conceptul MA'SOF Business s-a născut din dorința de a crea o nouă imagine în mediul afacerilor, o imagine transparentă, obiectivă și optimistă, prin diversitatea serviciilor prestate după principii bine definite.

Afacerea noastră vine în întâmpinarea oamenilor de afacere și ale întreprinderilor de toate mărimile, să ofere un sprijin considerabil antreprenorilor din toate sferele de activitate în rezolvarea problemelor cu cel mic consum financiar și de timp.

Serviciile oferite se întind pe mai multe domenii economice.

Pornind de la primii pași în inițializarea unei afaceri, înființarea societății, autorizarea funcționării și a punctelor de lucru, și continuând cu servicii în domeniul resurselor umane, obținere formulare A1 pentru detașarea muncitorilor în străinătate, declarații INTRASTAT, servicii SSM și PSI, până la servicii oferite de colaboratorii din sfera contabilității (contabil autorizat membru CECCAR), asigurărilor, traducerilor autorizate, autorizațiilor de mediu ori web-design toate sunt complementare și indispensabile.

Scopul nostru este de a soluționa cât mai multe probleme ale oamenilor de afaceri astfel că ne modelăm după fiecare client în parte prin serviciile personalizate pe care le oferim în funcție de nevoile lui.

Punem accent deosebit pe reprezentarea completă a partenerilor noștri, în plus serviciile noastre sunt îndreptate permanent și exclusiv spre îmbunătățirea și perfecționarea activității clientului tratând fiecare acțiune în parte cu tehnicitate și responsabilitate.